Congo DRC - Reisverslag uit Bomase, Congo, Democratische Republiek v van Miranda Buter - WaarBenJij.nu Congo DRC - Reisverslag uit Bomase, Congo, Democratische Republiek v van Miranda Buter - WaarBenJij.nu

Congo DRC

Door: mirandabuter

Blijf op de hoogte en volg Miranda

16 Maart 2011 | Congo, Democratische Republiek v, Bomase

We zijn 3 dagen in DRC geweest. Het land is werkelijk prachtig!
De Congo rivier is echt enorm. Niet voor te stellen dat hier in de jaren 50 cruisereizen werden aangeboden voor Europeanen. In die tijd was het land er beter aan toe dan dat het nu is met de wegen, veiligheid etc. De zelfstandigheid van het land heeft hier nog steeds een enorme inpact op iedereen die hier woont en het land bezoekt. Vandaar ook dat wordt afgeraden door het land te reizen. Qua natuur is het echter prachtig en ben ik blijdat we er toch doorheen gereden zijn!

• 30 Maart 2011 - 12:02

Eric Ten Sande:

Hoi Miranda !

Ik vind het erg dapper van je ( èn van je reisgenoten ) dat je het er op gewaagd hebt om de Congo te bereizen, want
    het is wat je zegt: vroeger was het een stuk veiliger dan tegenwoordig !
    Gelukkig heb je kunnen genieten van al het moois dat dit enorme land te bieden heeft ! Dat kunnen ze je niet meer afpakken !
    Veel plezier, maar wees wel voorzichtig !