Marrakech - Reisverslag uit Marrakesh, Marokko van Miranda Buter - WaarBenJij.nu Marrakech - Reisverslag uit Marrakesh, Marokko van Miranda Buter - WaarBenJij.nu

Marrakech

Door: mirandabuter

Blijf op de hoogte en volg Miranda

02 December 2010 | Marokko, Marrakesh

Op dit moment in Marrakech. Het weer is wat verbeterd en we gaan nu natuurlijk de goede kant op. Ik hoorde trouwens dat het in NL sneeuwde, dus wij mogen niet klagen. We zijn via Casablanca naar Todra Gorge gereden. De naam Casablanca doet de stad echt veel te veel eer aan. Het is een vieze vervallen stad waar ik veel meer van had verwacht. Geen aangader! Daarna naar Todra Gorge gereden. De weg er naar toe werkelijk schitterend! We reden door de bergen en hadden prachtig weer. Toen we aan het einde van de dag op onze campsite kwamen bleek dit te zijn in een eetzaal van een hotel die op de mooiste locate van Marroko lag! Iedereen begrijpt dat wij dit zeer waardeerden dat we nu eens een keer geen tent op hoefden te zetten. Het hotel stond naast een riviertje die zich meer dan honderd meter diep had uit uitgeslepen. We stonden dus echt tusen twee hoge wanden en het was echt een spectaculair gezicht! De tweede dag zijn er mensen van de groep gaan berg beklimmen en ik ging met en groepje een hike lopen. Het was werkelijk super mooi. De uitzichten waren prachtig! Boven aangekomen waaiden we bijna uit one kleren en was het behoorlijk koud. De gids gaf zijn hoofddoek aan mij en daar is dus die prachtige foto van. In ieder geval was het wel lekker warm dus he kon me even niet zo veel schelen. Op weg naar Marrakech hadden we heel slecht weer. We zagen dan ook best tegen onze bushcamp op. Echter we kwamen een heel fijne familie tegen waar we een kamer mochten gebruiken! We hebben die avond gedanst op muziek van de truck en heerlijk geslapen.
Nu zitten we in Marrakech en het is erg leuk om hier te zijn. Wel touristisch maar ook weer heel divers en lekker eten.
Ik heb uitraard veel foto,s gemaakt maar ben vergeten het snoertje mee te nemen. Jullie houden de foto,s dus te goed!

• 10 December 2010 - 13:03

Eric Ten Sande:

Hoi Miranda !

Super !! Wat een geweldige opnames !
    Joyce en ik vinden Indonesië erg mooi, maar Marokko mag er ook zijn !
    Jij gaat zo langzamerhand de warmte tegemoet. Gelukkig maar, want het zag er op die hoogvlakte nogal frisjes uit !
    Wij bevinden ons in Nederland momenteel in een iets zachtere luchtstroom. De temperatuur ligt 's nachts rond het vriespunt. Volgende week gaat die weer omlaag. Witte Kerst ? Jij hoeft je daar in ieder geval niet druk om te maken ! Heel veel plezier op je volgende route ! We kijken uit naar het volgende verslag !
    Hartelijke groet,
    Eric & Joyce