Senegal - Reisverslag uit Dakar, Senegal van Miranda Buter - WaarBenJij.nu Senegal - Reisverslag uit Dakar, Senegal van Miranda Buter - WaarBenJij.nu

Senegal

Door: mirandabuter

Blijf op de hoogte en volg Miranda

17 December 2010 | Senegal, Dakar

Op dit moment zitten we in Senegal op een heel fijne camging. (Zebrabar) Deze ligt midden in het nationale park Lanque de Barbarie. Ook hier weer veel vogels en verschillende soorten apen gezien. Straks horen we wat de precieze plannen zijn wat betreft hoe en wat verder in Senegal. In ieder geval gaan we vanuit hier Mali in. Dit deden we niet vanuit Mauretanie omdat die grensovergang niet erg veilig is. Ik verwacht dat we hier morgen vertrekken en dat we dan nog een dag of 3 in Senegal blijven.

• 17 December 2010 - 13:25

Miranda Hofstede:

Hi Miran,

Wat een gedoe zeg dat reizen daar, maar het heeft ook wel wat. Je beseft je des te meer wat we hier hebben. Een douche hi, hi.
    V.w.b. de koelkasten kan ik me er ook niets bij voorstellen. En bij jullie is het warm , bij ons volop winter. Zeker 20 cm. sneeuw gevallen vandaag en het gaat gewoon door.
    Geniet maar lekker van de dagen in Senegal.

Miranda

• 19 December 2010 - 09:28

Franca:

Al weer een flinkt stuk gereisd! Wat een gedoe met die grensovergangen, gecancelde vluchten en wel of niet veilig. Het wachten voor die grensovergangen is inderdaad flut. Ze kunnen zo inefficient en traag zijn, al dan niet expres.

Dat si wel het grappige van reizen dat je dingen die hier vanzelf sprekend zijn ineens weer gaat waarderen! Een douche kan dan echt zalig zijn!

Veel plezier nog!

Groeten vanuit een, helaas, zeer winters Nederland!

• 20 December 2010 - 21:06

Ilse:

Hey Miranda,

Leuk om je verhalen te lezen! Maar wat een gedoe met die grensovergangen... je maakt wel heel wat mee op deze manier. Ik ben benieuwd naar de volgende verhalen!

Ilse